skip to Main Content

Bowser heeft gewonnen!

8 February 2019

Bij Ukomst hebben we niet alleen lol op de werkvloer. Ook buiten werktijd is het soms tijd voor wat gezelligheid! Dit keer zijn we wezen karten in Den Haag. Even fanatiek als op kantoor werd ook hier de onderlinge strijd aangegaan. De uiteindelijke winnaar was Lennaert a.k.a. Bowser, die deze positie wist te bemachtigen door Toad (Aart-Willem) een paar keer goed van de baan te tikken en Princess (Kilian) goed achter zich te houden. Wario (Eric) zat het niet mee, zijn kart weigerde bij tijd en wijlen. Ook Donkey Kong (Rogier) moest voortijdig de strijd staken. Daarmee bleef de enige uitdager onze Luigi (Evert-Jan) maar ook die kon het racegeweld van onze Bowser niet aan.

Gelukkig was het niet lang erna weer ouderwets gezellig en is er unaniem besloten om snel eens een rematch te doen.

Deel dit bericht

Back To Top