skip to Main Content

Partnership met UWV Werkbedrijf Haaglanden

9 September 2020

Sinds 08 september 2020 mogen wij ons officieel partner noemen van het UWV Werkbedrijf Haaglanden.

Een mooie erkenning waar Jerry Hendriks, adviseur werkgeversdiensten UWV Den Haag onderstaande over zegt:

“Partnership Ukomst – UWV Werkbedrijf Haaglanden.

Wij leerden Ukomst kennen in de vorm van J.A.K. (Kilian) van der Endt BSc. Petje scheef op het hoofd, gewone kloffie en makkelijke lach. Ontzettend karakteristiek voor Ukomst, laagdrempelig, aandacht voor de mens en neem jezelf niet al te serieus.

Waar ze wel heel serieus in zijn is hun opdrachtgevers helpen bij het vinden van de juiste kandidaten voor hun vacatures.

Ze zijn al jaren elke maand trouw aanwezig bij de UWV ICT Branche Intake Haaglanden en nemen de tijd voor iedereen, altijd op zoek naar de duurzame match, voor kandidaat en opdrachtgever. Meerdere werkzoekende ICT-professionals vonden bij en via Ukomst een mooie nieuwe baan.

Onze wederzijdse waardering (zeker ook voor de oliebollen) en samenwerking leggen we vandaag vast in een Partnership om komend jaar nog meer werkzoekende ICT-ers te kunnen helpen en perspectief te bieden op een mooie baan.
Met dank aan Lennaert Maurik van, en collega Rob van der Knaap

Deel dit bericht

Back To Top