skip to Main Content

DICTU gunt aanbesteding aan Ukomst

6 April 2021

Op 15 maarti jl. heeft DICTU* voor Ukomst B.V. gekozen als een van de negen leveranciers voor haar ICT inhuur.

Voor de aanbesteding DICTU heeft Ukomst wederom gekozen voor de samenwerking met haar vertrouwde partner Developers.nl. Na de succesvolle aanbestedingstrajecten voor zowel Logius als IVO Rechtspraak, is dit de derde aanbesteding die door Ukomst en Developers.nl winnend is afgesloten.

Net zoals bij de andere mantels, verwacht Ukomst B.V. op een innovatieve en onderscheidende wijze bij te dragen aan een succesvolle samenwerking tussen Ukomst B.V. en DICTU. Ukomst kenmerkt zich daarbij als een informele en toegankelijke organisatie die in staat is om snel op te schakelen en hoogwaardige kwaliteit te leveren. Zij werkt op een eerlijke en transparante wijze samen met haar partners aan een duurzame relatie. Velen omschrijven Ukomst dan ook als een nieuwe frisse wind binnen de Rijksoverheid mantels. Heeft u ook interesse in een samenwerking met Ukomst? Neem gerust contact op met één van onze medewerkers. Wij houden van samenwerken!

* DICTU is één van de grotere ICT-dienstverleners binnen de Rijksoverheid. DICTU ondersteunt de primaire processen van de ministeries van EZK en LNV, inclusief de uitvoeringsorganisaties. Daarnaast levert DICTU ICT-dienstverlening aan onderdelen van het Rijk. Daarbij zoekt DICTU naar een evenwichtige balans tussen maatwerk en generieke oplossingen. Ukomst ziet er naar uit DICTU de komende vier jaar te ondersteunen bij hun gewenste ICT inhuur.

Deel dit bericht

Back To Top