skip to Main Content
Betterbias App

Verslavend!

14 June 2022

Lennaert op slippers

Rekken vol met sneakers, Louboutins in alle kleuren, of in het geval van Ukomst: slippers. We dragen ze thuis, op het strand, en zelfs op kantoor!

Mensen kunnen verslaafd zijn aan allerlei verschillende dingen, maar helaas zijn ze niet allemaal zo onschuldig als onze flipflopverslaving.

Gelukkig wordt er door onze collega Adham hard aan dit probleem gewerkt!

Hij is druk bezig met een mobiele app gericht op verslavingen. We zijn op het pad gekomen van de jonge startup Betterbias. Zij zijn bezig om een techniek, die al gebruikt wordt in verslavingsklinieken, te vertalen naar het kleine scherm.

De mobiele app van Betterbias biedt, kort gezegd, een combinatie van het ‘afleiden’ van een bewust deel van je hersenen, en wordt je gelijktijdig geconditioneerd om je slechte gewoontes van je af te `gooien`.

Het is complexer dan dat, maar over de details kunnen de founders van Betterbias: Anjo en Steven je helemaal bijpraten.

AdhamWaar Adham, graag over praat is de hoe de app gebouwd is. Met React Native, Firebase, Expo en nog veel meer cutting edge technieken. Deze vaardigheden heeft hij zichzelf aangeleerd in zijn vrije tijd.

Eigenlijk kan je wel stellen dat Adham verslaafd is aan het leren van nieuwe dingen. Want behalve begenadigd mobile developer, is hij vooral frontend developer (Typescript, React, three.js), maar ook als backend developer (node.js, next.js) heeft hij ervaring.

Er zijn eigenlijk weinig dingen die Adham niet kan. Behalve misschien ons van onze slipperverslaving af krijgen.

Binnenkort wordt de app  van Betterbias gelanceerd, wat betekent dat Adham weer beschikbaar komt op de markt.

Neem nu contact op met ons, en raak zelf ook verslaafd aan Adham!

Deel dit bericht

Back To Top