Business analist vacature

Ga aan de slag als Business Analist bij Ukomst!

Vind je ideale Business Analist vacature: Sluit je aan bij Ukomst voor uitdagende IT-projecten en persoonlijke groei.

Over Ukomst en onze rol in jouw carrière als Business Analist

Ukomst is een vooraanstaande speler in de IT-detacheringsmarkt met meer dan 10 jaar ervaring. Als kennishuis en sparringpartner lossen wij complexe IT-vraagstukken op voor onze opdrachtgevers. Gaat jouw hart sneller kloppen van het uitzoeken, analyseren en vertalen van vraagstukken in de wereld van IT, weet jij als geen andere de wensen van de klant te vertalen naar digitale oplossingen en werk jij graag voor een organisatie die gericht is op één persoonlijke aanpak met veel mogelijkheden tot persoonlijke groei en gave opdrachten heeft voor jou als professional waarmee jij echt het verschil kan maken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Business Analist
Business Analist

Freelancers

Wat voor opdracht je ook zoekt, jij staat bij ons centraal. Dagelijks krijgen wij nieuwe opdrachten binnen. Zit er vandaag niks tussen? Neem gerust even contact met ons op!

Partners

We zijn dankbaar voor de kans om met jou samen te werken en te bouwen aan sterke, langdurige partnerschappen.

Wat ga je doen als Business Analist bij Ukomst?

Als Business Analist bij Ukomst vertaal je complexe wensen en eisen naar praktische en gedeeltelijk digitale oplossingen, door grondig organisatorische structuren, processen en systemen te analyseren. 

Ben jij de Business Analist die we zoeken?

Bij Ukomst geloven we dat de juiste mensen het verschil maken. Zie je jouw skills en ervaring terug in wat we nodig hebben? Mooi zo! Dan kun jij de persoon zijn die samen met ons en onze klanten nieuwe wegen inslaat in de wereld van IT en innovatie.

Business Analist
Business Analist

Deskundige Begeleiding:

Profiteer van de expertise van ons team dat zich inzet voor jouw succes in elk project én krijg de mogelijkheid om mee te denken over de strategie binnen je kennis unit. .

Ongelimiteerde opleidingsmogelijkheden:

Benut ons uitgebreide opleidingsbudget om je vaardigheden te verdiepen en nieuwe kennis op te doen.

Waarom je kiest voor een carrière bij Ukomst

Wij vinden dat je zakelijk moet thuiskomen en dat er meer is dan alleen maar uren schrijven. Een plek waar er ruimte is voor persoonlijke groei, maar ook plek waar gelijkgestemde professionals samenkomen, plezier maken en het beste in elkaar naar boven halen. Een plek waar de medewerkers zorgen voor het kloppend hart van het bedrijf.

Nu horen we je al denken: “Veel bedrijven beloven dit wel, maar hoe maken jullie dit waar?” Wij doen dit door niet alleen te kijken naar jouw zakelijke kwaliteiten, maar ook door te kijken naar jou als persoon. Wat zijn jouw dromen en ambities? Wie ben jij naast de Business Analist? We willen weten wat jou gelukkig maakt, want dan kan jij groeien. Daarom is bij ons 10% van je tijd beschikbaar voor andere dingen dan werken bij de opdrachtgever. Wil je een opleiding volgen? Dan regelen we dat. Wil je meedenken over de groei van onze organisatie dan bieden wij jou die ruimte. Of zou je graag een keer een workshop organiseren of een evenement willen bijwonen! Geen probleem! Mogelijkheden genoeg.

We begrijpen dat het leven en het werk vaak serieus is, maar dat hoeft niet altijd! Kom jij graag naar kantoor in een pak? Dan doe je dat toch lekker, maar wil je in de zomer in een korte broek met teenslippers? Doe het lekker! Ben vooral jezelf. Daarnaast zijn er veel van onze uitjes voor het hele gezin, want wij begrijpen dat er meer is dan werk. Zo zijn we vorig jaar naar de Efteling geweest en wat hebben de kinderen genoten.

EEN PASSENDE OPLOSSING VOOR JOU.

Hoe verloopt jouw sollicitatie op deze tester vacature?

6 duidelijke stappen van ons proces

Solliciteer nu voor jouw avontuur als business analist bij Ukomst

Ik ben
leverancier

Ik ben
zelfstandig professional

Leverancier

Vul hier je gegevens in:

Zelfstandig professional

Vul hier je gegevens in:

Leveranciersgegevens
Persoonsgegevens kandidaat

Maak een afspraak!

Jesley Ronkes

Wat kan er beter?