Freelancer, de zoektocht naar jouw nieuwe opdracht start hier!

Wat voor opdracht je ook zoekt, jij staat bij ons centraal. Bekijk hier dagelijks onze nieuwe opdrachten en/of neemt contact op met ons sales team.

PERSOONLIJK CONTACT STAAT OP 1

Freelancer bij Ukomst

Wij houden ons graag bezig met het maken van de juiste match voor onze opdrachtgevers zonder het onnodig te ingewikkeld te maken.

 Dit is waarom je voor Ukomst kiest:

Wisselend aanbod van opdrachten

Wij hebben dagelijks nieuwe opdrachten online staan. Ook is het mogelijk om jouw beschikbaarheid door te geven. Zo hoef je zelf niet dagelijks door onze opdrachten te scrollen online, maar kunnen wij jou attenderen op leuke opdrachten en kan jij de focus leggen op het afronden van jouw opdracht.

Toon meer

Persoonlijk en informeel

Er is een vast aanspreekpunt per opdrachtgever die goed telefonisch bereikbaar is. Zo leren wij jou echt kennen als persoon en hebben wij voldoende klantkennis zodat wij jou ook goed kunnen begeleiden tijdens jouw opdracht.

Toon meer

We houden het proces eenvoudig en overzichtelijk

Ons accountteam is altijd goed bereikbaar en denken graag met je mee. Reageren gaat gemakkelijk en snel. Ook kijken wij altijd eerst inhoudelijk naar de match voordat je stapels met papierwerk moet aanleveren.

Toon meer

Pro-actief

Of je nu al op opdracht zit via Ukomst of een leuke opdracht hebt gezien tussen ons aanbod, ons accountteam denkt graag outside the box. Denk hierbij aan het tijdig uitzoeken van de verlengingsopties en het meezoeken naar een vervolgopdracht indien nodig. Ook kennen wij onze opdrachtgevers goed waardoor wij inhuurbehoefte sneller kunnen forecasten, pro-actief cv’s kunnen schouwen en jou kunnen voorzien van nuttige tips voor CV opbouw, motivatie en interview tips om de kansen op succes te vergroten.

Toon meer

Transparante werkwijze/ Open Communicatie

Gedurende het proces informeren wij jou over alle (vervolg)stappen en hanteren wij een transparante werkwijze. Wij informeren jou tijdig of wij jou gaan voorstellen bij onze opdrachtgever, zodat je eventueel nog via een andere broker een poging kan wagen. Ook hebben wij geen complexe constructies of geheimzinnigheid rondom tarieven. Je krijgt van ons altijd een inhoudelijke terugkoppeling in welk stadium van de procedure je ook zit.

Toon meer

Korte lijnen/flexibel

Wij zijn een platte en informele organisatie en werken niet met portals. Wij realiseren ons ook dat elke situatie uniek is en proberen daarom altijd oplossingen op maat te bieden.

Toon meer
EEN PASSENDE OPLOSSING VOOR JOU.

Persoonlijk proces

6 duidelijke stappen van ons proces

Niets gevonden? Laat je gegevens achter en blijf op de hoogte!

Ik ben
leverancier

Ik ben
zelfstandig professional

Leverancier

Vul hier je gegevens in:

Zelfstandig professional

Vul hier je gegevens in:

Leveranciersgegevens
Persoonsgegevens kandidaat

Maak een afspraak!

Jesley Ronkes

Wat kan er beter?