Fullstack developer vacature

Ga aan de slag als Senior Full stack Developer bij Ukomst!

Vind je ideale Full stack Developer vacature: Sluit je aan bij Ukomst voor uitdagende IT-projecten en persoonlijke groei.

Over Ukomst en onze rol in jouw carrière als Full stack Developer

Ukomst is een vooraanstaande speler in de IT-detacheringsmarkt met meer dan 10 jaar ervaring. Als kennishuis en sparringpartner lossen wij complexe IT-vraagstukken op voor onze opdrachtgevers. Binnen onze organisatie hebben wij drie specialistische units: Infra & Support, Development & Innovation en Management & Data. Bij Ukomst zetten onze Full stack Developers hun uitgebreide programmeerkennis in voor allerlei vormen van innovatie. Individueel of in teamverband dragen ze bij aan de creatie van complete digitale oplossingen, altijd met het oog op de prioriteiten van onze klanten. Jouw bijdrage helpt bij het vormen van een digitaal ecosysteem dat echt waarde toevoegt.

Full stack Developer
Full stack Developer

Freelancers

Wat voor opdracht je ook zoekt, jij staat bij ons centraal. Dagelijks krijgen wij nieuwe opdrachten binnen. Zit er vandaag niks tussen? Neem gerust even contact met ons op!

Partners

We zijn dankbaar voor de kans om met jou samen te werken en te bouwen aan sterke, langdurige partnerschappen.

Wat ga je doen als Senior Full stack Developer bij Ukomst?

Als Senior Full stack Developer bij Ukomst ben je een drijvende kracht achter onze digitale transformatieprojecten. Je gebruikt jouw expertise om complexe vraagstukken op te lossen, en met je creativiteit en leergierigheid blijf je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de digitale wereld.

Ben jij de Senior Full stack Developer die we zoeken?

Bij Ukomst geloven we dat de juiste mensen het verschil maken. Zie je jouw skills en ervaring terug in wat we nodig hebben? Mooi zo! Dan kun jij de persoon zijn die samen met ons en onze klanten nieuwe wegen inslaat in de wereld van IT en innovatie.

Full stack Developer
Full stack Developer

Deskundige Begeleiding:

rofiteer van de expertise van ons team dat zich inzet voor jouw succes in elk project én krijg de mogelijkheid om mee te denken over de strategie binnen je kennis unit. .

Ongelimiteerde opleidingsmogelijkheden:

Benut ons uitgebreide opleidingsbudget om je vaardigheden te verdiepen en nieuwe kennis op te doen.

Waarom je kiest voor een carrière bij Ukomst

Bij Ukomst zijn we toegewijd aan het ondersteunen van jouw carrière en persoonlijke groei als Senior Full stack Developer. Door ons brede scala aan opdrachtgevers in verschillende sectoren zorgen wij altijd voor een opdracht die écht bij jou past. Ukomst is meer dan gewoon een bedrijf; het is een community waar elk lid telt en zichzelf kan zijn.

Hier is hoe wij jou helpen:

EEN PASSENDE OPLOSSING VOOR JOU.

Hoe verloopt jouw sollicitatie op deze tester vacature?

6 duidelijke stappen van ons proces

Solliciteer nu voor jouw avontuur als full stack developer bij Ukomst

Ik ben
leverancier

Ik ben
zelfstandig professional

Leverancier

Vul hier je gegevens in:

Zelfstandig professional

Vul hier je gegevens in:

Leveranciersgegevens
Persoonsgegevens kandidaat

Maak een afspraak!

Jesley Ronkes

Wat kan er beter?