Functioneel Applicatiebeheerder vacature

Ga aan de slag als Functioneel Applicatiebeheerder bij Ukomst!

Vind je ideale Functioneel Applicatiebeheerder vacature: Sluit je aan bij Ukomst voor uitdagende IT-projecten en persoonlijke groei.

Over Ukomst en onze rol in jouw carrière als Functioneel Applicatiebeheerder

Ukomst is een vooraanstaande speler in de IT-detacheringsmarkt met meer dan 10 jaar ervaring. Als kennishuis en sparringpartner lossen wij complexe IT-vraagstukken op voor onze opdrachtgevers. Binnen onze organisatie hebben wij drie specialistische units: Infra & Support, Development & Innovation en Management & Data. Als Functioneel Applicatiebeheerder binnen onze unit Infra & Support ben jij het eerste aanspreekpunt als het gaat om een bepaalde applicatie bij onze opdrachtgever(s). Jij zorgt ervoor dat problemen opgelost worden en dat vragen/wensen van gebruikers naar nieuwe mogelijkheden binnen de applicatie worden vertaald.

Functioneel Applicatiebeheerder
Functioneel Applicatiebeheerder

Freelancers

Wat voor opdracht je ook zoekt, jij staat bij ons centraal. Dagelijks krijgen wij nieuwe opdrachten binnen. Zit er vandaag niks tussen? Neem gerust even contact met ons op!

Partners

We zijn dankbaar voor de kans om met jou samen te werken en te bouwen aan sterke, langdurige partnerschappen.

Wat ga je doen als Functioneel Applicatiebeheerder bij Ukomst?

Als Functioneel Applicatiebeheerder bij Ukomst ben je de spil in het web tussen onze opdrachtgevers, hun applicaties en de eindgebruikers. Jouw expertise zorgt ervoor dat de digitale tools naadloos aansluiten bij de bedrijfsprocessen en verhoogt de gebruikerstevredenheid.

Ben jij de Functioneel Applicatiebeheerder die we zoeken?

Bij Ukomst geloven we dat de juiste mensen het verschil maken. Zie je jouw skills en ervaring terug in wat we nodig hebben? Mooi zo! Dan kun jij de persoon zijn die samen met ons en onze klanten nieuwe wegen inslaat in de wereld van IT en innovatie.

Functioneel Applicatiebeheerder
Functioneel Applicatiebeheerder

Deskundige Begeleiding:

rofiteer van de expertise van ons team dat zich inzet voor jouw succes in elk project én krijg de mogelijkheid om mee te denken over de strategie binnen je kennis unit. .

Ongelimiteerde opleidingsmogelijkheden:

Benut ons uitgebreide opleidingsbudget om je vaardigheden te verdiepen en nieuwe kennis op te doen.

Waarom je kiest voor een carrière bij Ukomst

Bij Ukomst zijn we toegewijd aan het ondersteunen van jouw carrière en persoonlijke groei als Functioneel Applicatiebeheerder. Door ons brede scala aan opdrachtgevers in verschillende sectoren zorgen wij altijd voor een opdracht die écht bij jou past. Ukomst is meer dan gewoon een bedrijf; het is een community waar elk lid telt en zichzelf kan zijn.

Hier is hoe wij jou helpen:

EEN PASSENDE OPLOSSING VOOR JOU.

Hoe verloopt jouw sollicitatie op deze tester vacature?

6 duidelijke stappen van ons proces

Solliciteer nu voor jouw avontuur als tester bij Ukomst

Ik ben
leverancier

Ik ben
zelfstandig professional

Leverancier

Vul hier je gegevens in:

Zelfstandig professional

Vul hier je gegevens in:

Leveranciersgegevens
Persoonsgegevens kandidaat

Maak een afspraak!

Jesley Ronkes

Wat kan er beter?