Interne vacatures

Wij omschrijven Ukomst als speedboot, we zijn wendbaar en cruisen met snelheid op onze doelen af. We groeien en zijn daarom altijd opzoek naar collega’s. Als het goed is staat hieronder een passende vacature. Niet? Neem dan vrijblijvend contact op. 

Subbrand
Plaats
business-interest_logobusiness-interest_logo

Business interest

Het thuis van de Business specialist. Het realiseren van toegevoegde waarde is waar wij iedere dag weer met een glimlach voor naar kantoor komen. De hele organisatie ademt Business en IT. We Investeren in onze medewerkers en faciliteren onder ander van (deel)kennissessies. Dit zorgt ervoor dat iedereen zich blijft ontwikkelingen en elkaar helpt bij complexe vraagstukken van opdrachtgevers. Blijf leren, dit is het motto van Business Interest.
demanagersdemanagers

De managers

Ontdek De Managers.nl: Als professional wil je vooroplopen in kennis en vaardigheden omdat de omgeving waarbinnen je je werk doet veranderd. Bij De Managers.nl begrijpen we dat de sectoren voortdurend evolueert en vraagt om hooggekwalificeerde professionals. Daarom krijg jij als medewerker volop mogelijkheden om jouw vaardigheden te verbeteren en te groeien in jouw carrière door middel van uitgebreide trainingen op het gebied van projectmanagement en IT-management.
The Code Builders logo volledig RGBThe Code Builders logo volledig RGB

The Code Builders

The Code Builders doen niet liever dan bouwen. Of dit op frontend, backend, Java, Javascript of .net is. Onze passie zit in mooie projecten oppakken en bouwen. Menselijk, ambitieus, Creatief, innoveren en uitvoeren. Dit zijn een paar kernwoorden binnen De Code Builders en waar onze ontwikkelaars voor staan.
testersencotestersenco

Testers & Co

De kwaliteit van IT-projecten en -processen wordt steeds belangrijker voor onze klanten en als specialist bij Testers & Co neem je hierin graag een belangrijke rol. Als Testspecialist of Scrummaster weet je dat jouw vakexpertise het best tot uiting komt in een omgeving, waar ruimte is jezelf te zijn en waar openheid en respect centraal staan. Daarom kies je natuurlijk voor FairPay! Een eerlijk en transparant beloningsmodel, waarbij je tot wel 75% van het uurtarief kunt verdienen. Tegelijkertijd word je ontzorgd in sales, opleidingen en zaken als administratie (waaronder ook pensioen). Testers & Co heeft de beste zaken van freelance weten te combineren met de voordelen van een vast dienstverband. Als specialist in het vakgebied van Testen of Agile kom je dus het best uit de verf bij Testers & Co! Ben je dus Testspecialist, Testautomatiseerder, BI-Tester, Testmanager of juist Scrummaster of Agile coach, meld je aan via de website of beter, bel ons gewoon.
DatabuildDatabuild

Data Build Company

Uw Data Build Company Wij helpen onze partners om hun data en analytics reis te maken De Data Build Company is een consulting bureau voor data en analytics dat zich richt op kwaliteit en waarde leveren . Ons team van data builders is gespecialiseerd in het leveren van best-practice, schaalbare oplossingen voor onze klanten. Of het nu gaat om het helpen van onze klanten bij het bouwen van totaal nieuwe dataplatforms voor hun organisatie of het helpen realiseren van nieuwe dataoplossingen op een bestaande technologiestack. DBC is uw partner om ervoor te zorgen dat de implementatie een solide en blijvende basis heeft.

Ik ben
leverancier

Ik ben
zelfstandig professional

Leverancier

Vul hier je gegevens in:

Zelfstandig professional

Vul hier je gegevens in:

Leveranciersgegevens
Persoonsgegevens kandidaat

Maak een afspraak!

Jesley Ronkes

Wat kan er beter?