Over ons

Ukomst – waar werken voelt als thuiskomen!

PERSOONLIJK CONTACT STAAT OP 1.

Wij zijn Ukomst

Alles begint met jou

We nemen de tijd om te begrijpen wat jij wilt en wat je interesses zijn. We matchen je met projecten en opdrachten die echt bij je passen. Bovendien vinden we het belangrijk om niet alleen aandacht te schenken aan je professionele groei, maar ook aan jou als individu. We zijn meer dan alleen collega’s; we zijn een hecht team.

Toon meer

Teambuilding

We organiseren regelmatig leuke uitjes en evenementen, want we zijn ervan overtuigd dat een flinke portie lachen en ontspanning de creativiteit en samenwerking bevordert.

Toon meer

Groeien zit in ons DNA

We denken met je mee over hoe je jezelf verder kunt ontwikkelen, of dat nu betekent dat je nieuwe cursussen volgt of de volgende stap zet in je carrière. We ondersteunen je in je ondernemende ambities en moedigen initiatief aan.

Toon meer

Jouw inbreng is belangrijk

Je krijgt bij ons alle vrijheid die je nodig hebt, met ruimte voor thuiswerken en de kans om actief deel te nemen aan het vormgeven van Ukomst. Jouw inbreng wordt gewaardeerd en is een essentieel onderdeel van onze groei.

Toon meer

Lekker jezelf zijn!

Bij Ukomst geloven we in een werkomgeving waar informeel de norm is. Geen stropdassen, geen hiërarchie en geen stijve kantoorsfeer. Hier draait alles om jou, de persoon achter de professional. We streven ernaar om van werken een persoonlijke en menselijke ervaring te maken.

Toon meer

Hoe kunnen wij helpen?

Bij Ukomst houden wij ons dagelijks bezig met het bemiddelen van IT specialisten bij onze eindklanten. Dit zijn zowel eigen medewerkers, medewerkers van externe partijen (partners) als freelance professionals. Daarnaast zijn wij hard aan het groeien en daarom zijn wij doorlopend op zoek naar IT specialisten en personeel voor onze interne organisatie.

Ukomst is een broker/detacheerder binnen de IT en al meer dan 10 jaar actief in diverse sectoren (met name de publieke sector). Zo zijn wij preferred supplier bij o.a. IVO Rechtspraak, Logius, DICTU, Wigo4it, Kennisnet, TU Delft, GGD Flevoland, Gemeente Haarlem en Naturalis. Hierin staat een persoonlijke benadering en transparante aanpak altijd voorop.

tester vacature
Wij staan voor je klaar

Het Ukomst team

Rogier van Maurik
Purchase- & SHEQ Manager

Hi! ik ben Rogier, de broer van Lennaert. Inmiddels al tien jaar werkzaam voor Ukomst waar ik als specialist ‘buiten’ gewerkt heb. Nu werk ik direct voor Ukomst zelf. In mijn rol als inkoop verantwoordelijke regel ik alles van ‘gum tot auto’. In mijn tweede rol, als SHEQ manager, ben ik ook bezig met de processen voor de ISO certificering. Naast mijn werk deel ik mijn tijd met mijn gezin en ook steek ik graag de BBQ aan, voor mooie gezellige avonden met vrienden!

Geertje Korthuis
Medewerker Backoffice

Ik ben Geertje en werk op de Backoffice, waar ik me bezighoud met contractbeheer en facilitaire taken. In 2021 ben ik naar Hillegom verhuisd met mijn partner en dochtertje, maar in de weekenden ben ik vaak in het Hoge Noorden bij mijn familie te vinden. Als geboren en getogen Drent/Groninger breng ik af en toe nog wat tijd door op de vrachtwagen, mest vanuit de Achterhoek naar het Noorden brengend.

Als je zin hebt om te leren knauwen, ben je bij mij aan het juiste adres!

Alexandra van Nobelen
Recruiter

Ik ben Alexandra, 31 jaar oud en woon momenteel in Lisserbroek. Bij Ukomst kom ik het recruitmentteam versterken en mijn ervaring ligt in recruitment voor detacherings- en werving- en selectiebureaus. In mijn vrije tijd ben ik een liefhebber van bordspellen en buitenactiviteiten zoals wandelen, bootje varen en naar het strand gaan.

Michel Riko
Accountspecialist

Hi,

Mijn naam is Michel en sinds april 2024 werkzaam bij Ukomst in de rol Accountspecialist voor de Raamovereenkomst IWFAZ. Ik hou er van om efficiënt en direct te schakelen met partners om zodoende de ideale kandidaat aan de opdracht te koppelen. Wanneer ik niet aan het werk ben is de kans erg groot dat ik op de squash-/ of padel baan sta.

Anna van ‘t Zelfde
Medewerker Backoffice

Hi! Ik ben Anna en werkzaam in het backoffice team. Als alle zaken nauwkeurig en efficiënt lopen, dan word daar ik blij van en draag graag mijn steentje bij aan het facturatie proces. In mijn vrije tijd geniet ik van wandelen, lezen en tijd doorbrengen met mijn gezin.

Charell Portier
Corporate Recruiter & Employer Branding

Hi, ik ben Charell en werkzaam als Corporate Recruiter. Naast het vinden van talent, ben ik dol op uit eten gaan en koken, vooral Indisch. Op de werkvloer zet ik mij vol enthousiasme in voor Employer branding, omdat ik geloof dat het creëren van een aantrekkelijk werkgeversmerk essentieel is voor het aantrekken van toptalent. Ik kijk ernaar uit om samen te werken en onze organisatie nog sterker te maken!

Maaike van Dulkenraad
Medewerker Backoffice

Hi! Ik ben Maaike en ik maak bij Ukomst deel uit van het backoffice team! Ik zorg er voor dat alle facturen zowel inkomend als uitgaand zo goed en secuur mogelijk verwerkt worden. Naast mijn werk hier bij Ukomst ben ik veelal up and running als vaste supporter van mijn 2 voetbalmeiden en reis ik zo nu en dan graag af voor een leuke stedentrip.

Kilian van der Endt
Bidmanager

Hi! Ik ben Kilian en werkzaam als bidmanager bij Ukomst. Het is mijn taak om aanbestedingen te winnen!
Als ik geen aanbestedingen aan het winnen ben, kun jij mij vinden in de oliebollenkraam of in de sauna! Mocht ook dat niet lukken, kan ik je verzekeren dat ik in het café aan het darten ben!

Lennaert van Maurik
CEO

Hoi! Ik ben Lennaert en mijn rol is, zoals collega’s zeggen, de gatekeeper van Ukomst.
Hierin ben ik verantwoordelijk voor de ziel, visie en groei van Ukomst.

Martine Visser
HR & Contract Manager

Ik ben Martine en als HR & Contract Manager hou ik veel ballen hoog en dat vind ik heerlijk! Figuurlijke ballen tenminste, want met 2 kinderen die voetballen ben ik in mijn vrije tijd juist lángs de lijn te vinden. Ukomst is zelf ook langs die lijn te vinden, als sponsor van het voetbalteam van mijn dochter! Juist bij een mannensport als voetbal sponsoren wij een meidenteam! Wij doen het graag net even anders, wees welkom bij Ukomst!

Femke van der Werf
Fieldmanager

Hi! ik ben Femke, Resource/ Fieldmanager en verantwoordelijk voor de kwaliteit en inzetbaarheid van onze collega’s én het vinden van nieuwe uitdagende opdrachten. Sinds kort ben ik ook beschikbaar als vertrouwenspersoon en sta ik altijd klaar om te luisteren naar mijn collega’s. In mijn vrije tijd bezoek ik graag festivals waar je mij dus ook regelmatig kunt vinden.

Denice Spijker
Medewerker Backoffice

Hi! Ik ben Denice, een enthousiaste backoffice medewerker, verantwoordelijk voor contractbeheer en assistentie van de HR-manager. Naast deze functie ben ik ook de preventiemedewerker. In mijn vrije tijd houd ik mij bezig met krachttraining, bolderen en ben ik altijd te porren voor een spelletje. Speel jij met me mee op de spelletjesavond van Ukomst?

Jesley Ronkes
Accountmanager

Hi! Ik ben Jesley en werkzaam bij Ukomst als accountspecialist & beheerder van ons ATS/CRM. Als ik mijzelf in één woord moet omschrijven denk ik aan hospitality. Ik ben een liefhebber van fine dining, zelfbenoemd wijnconnaisseur en heb gastvrijheid hoog in het vaandel staan. Dat laatste breng ik graag in de praktijk: je bent van harte welkom bij ons op kantoor, kopje koffie?

Coby Buitenhek
Financial controller

Mijn naam is Coby. Mijn werkterreinen binnen Ukomst B.V. zijn de financiële administratie en het controleren op de naleving van de voorschriften met betrekking tot de NEN- en ISO-certificering.

Ilona van Eeden
Recruiter

Hi, ik ben Ilona en met veel enthousiasme vervul ik de rol van Recruiter bij Ukomst, waar ik verantwoordelijk ben voor diverse accounts. Het boeiende contact met onze partners en het leren kennen van nieuwe ZZP’ers geeft mij veel energie en voldoening. Buiten mijn werk ben ik toegewijd aan mijn gezin en ben ik veel te vinden op de tennisbaan.

Laurie van der Star
Medewerker Backoffice

Ik ben Laurie, werkzaam op de backoffice en daar zit ik met veel plezier! Mijn hoofdtaak is het samenstellen van de contracten en bijbehorende administratie. Daarnaast regel ik de facilitaire zaken en organiseer leuke uitjes en geschenken. Ik ben altijd in voor een praatje en vind een gezellige, ontspannen sfeer belangrijk. Buiten werk om ben ik vooral te vinden met familie en vrienden. Een gezelschapsmens!

Demet Eroglu
Accountmanager

Hi, ik ben Demet, een vriendelijke en sociale Accountspecialist bij Ukomst voor account IVO Rechtspraak. Als Accountspecialist ben ik toegewijd aan het vinden van de juiste match tussen talent en functies voor onze eindklant en langs gaan bij de klant. Mijn collega’s zeggen dat mijn handelsmerk mijn glimlach is.  Buiten mijn werk geniet ik van quality time met mijn familie, daarnaast is mijn passie shoppen.

Koen van Riemsdijk
Accountmanager

Hi! Ik ben Koen, accountspecialist bij Ukomst verantwoordelijk voor Logius. Mijn professionele passie ligt in het opbouwen van sterke relaties met mijn klanten, omdat ik geloof dat dit de sleutel is tot het leveren van de best mogelijke dienstverlening. Als ik vrij ben geniet ik van mijn gezin en reizen om nieuwe culturen en voedsel te ontdekken. Daarnaast hecht ik veel waarde aan mijn vriendschappen, koken en wanneer er nog tijd over is kajakken en gamen.

Faysal Naimi
Accountmanager

Hi, Ik ben Faysal, Accountspecialist bij Ukomst. Ik sta bekend om mijn begripvolle houding en servant recruitment lead. Het gezamenlijk belang heb ik hoog in het vaandel zitten. Successen creëer je immers niet alleen. Ons kantoor wordt door onze bezoekers ervaren als een huiselijke en warme omgeving. Hier ben jij altijd welkom om te sparren hoe wij elkaar een handje kunnen helpen!

Stephanie van Schagen
Commercieel Manager

Hi! Ik ben Stephanie, woonachtig in Roelofarendsveen met mijn partner en twee dochters.
In 2016 ben ik gestart met recruitment en sales in de uitzendbranche als zelfstandig ondernemer. Daarna ben ik mij gaan specialiseren in IT functies. Sinds medio 2020 ben ik werkzaam bij Ukomst waar ik nu de rol als Recruitment Manager met veel plezier mag uitvoeren.

Kom je bij ons werken?

Ik ben
leverancier

Ik ben
zelfstandig professional

Leverancier

Vul hier je gegevens in:

Zelfstandig professional

Vul hier je gegevens in:

Leveranciersgegevens
Persoonsgegevens kandidaat

Maak een afspraak!

Jesley Ronkes

Wat kan er beter?