Partners, samen succesvol

Jij bent als partner voor ons van grote waarde, want jouw professionals dragen dagelijks bij aan ons succes.

Waarom je kiest voor een partnership met Ukomst

Ukomst past met een select aantal partners precies in ons businessmodel en vooral ook bij onze kernwaarden. Samen doen wij wat we zeggen en zeggen we wat we doen!"
Brigitte Goes
Manager, ITHEC

"Ik werk erg prettig samen met ukomst, korte lijnen, direct contact en open en transparant in alles, is wat mij als persoon en bedrijf erg aanspreekt. Ik heb momenteel 3 van mijn engineers via Ukomst bij Logius aan het werk. Ik ben daar als ukomst partner direct in contact met de managers van mijn medewerkers voor functionering en beoordeling gespreken. Dat geeft vertrouwen en maakt de samenwerking tussen mij, ukomst en de klant erg prettig."
Niels Oldenburger
Eigenaar, Groundworkz
"De samenwerking tussen The Future Group en Ukomst is een waar succesverhaal. Beide organisaties hebben hun krachten gebundeld en indrukwekkende resultaten gehaald. Zo zijn er al een aantal aanbestedingen gewonnen en hebben we vele inzetten gerealiseerd. Een voorbeeld van samenwerking op zijn best!"
Jeffrey Peek
Teamlead Sales, The Future Group
"Met het team van Ukomst is het altijd lekker vlot schakelen. Bij TSG staan we voor openheid, helderheid en transparantie en dat is exact waar deze partner ook voor staat, waardoor de samenwerking zo smooth verloopt. We weten wat we aan elkaar hebben, waardoor we niet voor verrassingen komen te staan. Zijn er zaken die besproken moeten worden, dan komen we direct weer terug op onze vergelijkbare werkwijze en kunnen we open naar elkaar kunnen communiceren.

Dit is een partner voor de langere termijn die met ons mee denkt! "
Noeranie Ramdjan
Commercieel Directeur, The Solutionz Group
"Ukomst heeft een duidelijke toegevoegde waarde voor ons als tussenpartij. Snelle opvolging, meedenken in oplossingen, open communicatie en transparantie in de wijze waarop onze test experts worden aangeboden bij de eindklanten van Ukomst. Afspraken worden nagekomen en de manier van samenwerken is op basis van partnership."
Richard Amama
Business Manager, House of Talents
"Met Ukomst is het heel prettig zaken doen en samenwerken. Voor Logius zijn wij partner van Ukomst en hebben samen hier al 5 PMO’ers ingezet.

Samenwerken met Ukomst betekent voor ons: snel schakelen, transparantie, plezierige en professionele gesprekken, samen zoeken naar oplossingen en successen vieren!

Kortom: een partij die we iedereen kunnen aanraden!"
Jaqueline Esveldt
Business Manager, Project & Change Talents
"Het is met genoegen dat ik Ukomst van harte aanbeveel als een uitstekende partner. Onze ervaring met deze partner is buitengewoon positief geweest, en ik wil graag mijn waardering delen. Ukomst heeft zich keer op keer bewezen als een betrouwbare en professionele partner. Hun diensten zijn van onberispelijke kwaliteit, en we hebben blijvend een hoog niveau van vakmanschap ervaren. De toewijding van hun aan onze samenwerking is duidelijk merkbaar in elk aspect.

Wat Ukomst onderscheidt, is hun proactieve benadering van klanttevredenheid, transparantie, eerlijkheid en goed leveranciersmanagement. Ze gaan verder dan de verwachtingen om ervoor te zorgen dat onze behoeften worden begrepen en vervuld. De open communicatie en bereidheid om eventuele uitdagingen aan te pakken, getuigen van hun toewijding aan een succesvolle samenwerking.

Kortom, ik beveel Ukomst van harte aan aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare, hoogwaardige broker. Hun professionele aanpak hebben onze zakelijke relatie versterkt en hebben ongetwijfeld bijgedragen aan ons succes!"
Michel Borgesius
Founder en directeur

Wat kan er beter?

Maak een afspraak!

Jesley Ronkes

Ik ben
leverancier

Ik ben
zelfstandig professional

Leverancier

Vul hier je gegevens in:

Zelfstandig professional

Vul hier je gegevens in:

Leveranciersgegevens
Persoonsgegevens kandidaat