Sub-brands​

Naast de hoofdfunctie als arbeidsbemiddelaar heeft Ukomst ook nog een vijftal kennishuizen. Deze boutiqueshops focussen op een bepaalde expertise. Als resultaat hebben wij altijd de juiste kennis paraat.

Data Build Company

Bij Data Build Company zijn we voortdurend op zoek naar getalenteerde data engineers die een passie hebben voor data en analytics. Als toonaangevend consultingbureau in data en analytics, richten wij ons op het leveren van hoogwaardige en waardevolle oplossingen aan onze klanten.

Ons team van data builders is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van best-practice, schaalbare oplossingen. Of het nu gaat om het opzetten van geheel nieuwe dataplatforms of het optimaliseren van bestaande technologische omgevingen, wij zorgen ervoor dat elke implementatie een solide en duurzame basis heeft.

De Managers

Ontdek De Managers.nl:

Als professional wil je vooroplopen in kennis en vaardigheden in een voortdurend veranderende werkomgeving. Bij De Managers.nl begrijpen we deze dynamiek en bieden we onze medewerkers uitgebreide mogelijkheden om hun vaardigheden te verbeteren en te groeien in hun carrière, met gespecialiseerde trainingen op het gebied van projectmanagement en IT-management.

Wij zorgen ervoor dat jij altijd beschikt over de meest actuele kennis en vaardigheden, en we investeren in jouw professionele groei met uitgebreide trainingsprogramma’s. Onze dynamische werkomgeving is gericht op continu leren en aanpassen.

We zijn altijd op zoek naar getalenteerde Project Managers en Programma Managers.

The Code Builders

The Code Builders doen niet liever dan bouwen.

Of het nu gaat om frontend, backend, Java, JavaScript, of .NET, onze passie ligt in het oppakken en bouwen van mooie projecten. We zijn menselijk, ambitieus, creatief, en gericht op innoveren en uitvoeren. Deze kernwoorden vormen de basis van ons werk en waar onze ontwikkelaars voor staan.

Bij The Code Builders zijn we altijd op zoek naar goede testers, frontend developers en backend developers. Als jij gedreven bent door dezelfde passie en kernwaarden, dan willen we graag met jou bouwen aan de toekomst.

Sluit je aan bij The Code Builders en bouw mee aan innovatieve projecten!

Testers & Co

De kwaliteit van IT-projecten en -processen wordt steeds belangrijker voor onze klanten en als specialist bij Testers & Co neem je hierin graag een belangrijke rol. Als Testspecialist of Scrummaster weet je dat jouw vakexpertise het best tot uiting komt in een omgeving, waar ruimte is jezelf te zijn en waar openheid en respect centraal staan. Daarom kies je natuurlijk voor FairPay! Een eerlijk en transparant beloningsmodel, waarbij je tot wel 75% van het uurtarief kunt verdienen. Tegelijkertijd word je ontzorgd in sales, opleidingen en zaken als administratie.

Testers & Co heeft de beste zaken van freelance weten te combineren met de voordelen van een vast dienstverband. Als specialist in het vakgebied van Testen of Agile kom je dus het best uit de verf bij Testers & Co. Je bent Testspecialist, Testautomatiseerder, BI-Tester, Testmanager of juist Scrummaster of Agile coach, meld je aan via de website of beter, bel ons gewoon.

Business Interest​

Vakkundig, samen en menselijk. Dat is waar Business Interest voor staat.

Onze collega’s zijn het hart van het bedrijf. Daarom krijgt iedereen de aandacht die hij of zij verdient en vormen wij jouw zakelijke familie. We begrijpen dat werken niet het enige is en dat een gezonde balans uiteindelijk zorgt voor meer productiviteit en kwaliteit. We zijn daarom altijd op zoek naar goede Product Owners en Business Analisten die o.a. onze visie en missie willen helpen uitbouwen.

Naast je opdracht heb je de vrijheid om 10% van je tijd te investeren in het organiseren van kennissessies of in je persoonlijke ontwikkeling. Eigen ondernemerschap staat bij ons hoog in het vaandel. We verwelkomen graag iemand die initiatief neemt, nieuwe ideeën aanbrengt en een bijdrage levert aan het vormgeven van onze toekomstige strategieën en groeiplannen.

Word deel van onze zakelijke familie bij Business Interest!

Ik ben
leverancier

Ik ben
zelfstandig professional

Leverancier

Vul hier je gegevens in:

Zelfstandig professional

Vul hier je gegevens in:

Leveranciersgegevens
Persoonsgegevens kandidaat

Maak een afspraak!

Jesley Ronkes

Wat kan er beter?