skip to Main Content

Ukomst kent een informele cultuur met bijzondere mensen.

Zo is Lennaert 2.05 meter, heeft Stephanie een hele sterke pokerhand, zorgt Koen voor de structuur en kan Kilian niet zonder zijn muts. Iedereen binnen Ukomst is uniek en dat maakt Ukomst als team juist zo sterk.  Met een no-nonsense instelling worden we graag uitgedaagd door onze klanten en specialisten om de beste resultaten te behalen.

Aart-Willem maakt hierover graag de vergelijking met een voetbal team. Waarom? Dat moet je hem maar vragen in een persoonlijk gesprek.

Wie kun je waarvoor bellen?

  • Lennaert van Maurik: Algemene zaken, commerciële zaken, film en muziek
  • Aart-Willem de Peuter: Algemene zaken, operationele zaken, voetbal en gaming
  • Kilian van der Endt: Recruitment, vacatures, evenementen, cafébezoek en een gezellig gesprek.
  • Stephanie van Schagen: Recruitment, vacatures, poker en gezelschapsspelletjes.
  • Koen van Riemsdijk: Key Account Manager, new business, poolen en reizen. 

De Helden van Ukomst.

In het veld vind je de echte helden van Ukomst. Met een grote variatie aan disciplines maken zij onze reputatie waar bij onze klanten. Zij bewaken infrastructuren bij toonaangevende banken, zorgen voor een veiliger Nederland bij Overheid en Politie, bouwen in startups mee aan de innovaties van morgen en helpen dagelijks collega’s binnen de mediawereld, Rechtspraak en multinationals.

Naast de vaste medewerkers heeft Ukomst ook nog een groot netwerk van partners. Binnen Ukomst maken wij geen onderscheid tussen onze vaste medewerkers en deze partners. Zo is iedereen altijd van harte welkom op bijvoorbeeld onze borrels, meetups of de jaarlijkse BBQ.

 

Back To Top