skip to Main Content
Netty Huismans

Netty Huisman
Linux Specialist bij Fugro

Als moeder van een zoon (27) en een dochter (22) heb ik – na bijna een heel werkend leven bij het KNMI en het RIVM – de Rabobank (Product Owner Linux Continuity Team) verlaten voor een nieuw en duurzaam werkverband bij Ukomst.

Waarom?

Ik lees het in de testimonial-bijdragen van collega’s die mij voorgegaan zijn: omdat de interactie vanaf het eerste contact authentiek, enthousiast, persoonlijk en professioneel overkomt. Je voelt je oprecht welkom. Gezien. Gewaardeerd. Uiteraard is er een wederzijds zakelijk belang. Echter, dit belang wordt duurzaam en zelfs schitterend (excellent) als het onderhoud daarvan, zowel letterlijk als figuurlijk, optimaal en immer vriendelijk is.

Het is een gezellige en warme interactie. En dat werkt gewoon bij mij. Ik krijg daar energie van. Ik heb weer heel veel zin om nieuwe dingen aan te pakken, te stralen en om plannen maken. Avontuur. Nieuwe mensen ontmoeten en nieuwe dingen leren.

Hervonden motivatie.  Nieuwe uitdagingen. En natuurlijk een hele mooie bijdrage leveren.

Kortom: mijn belangen zijn bij Ukomst in deskundige en warme handen.

Een mooie Ukomst? Die maken we samen:-)

Edwin van Ulsen

Edwin van Ulsen
Servicedesk medewerker bij EZ, DICTU

Na 24 jaar bij diverse detacheerders te hebben gewerkt kwam Ukomst op mijn pad. Mijn collega Ronald werd gedetacheerd bij het Ministerie van Economische zaken en Milieu.

Toen de fieldmanager op bezoek kwam ben ik het gesprek aangegaan over een aanstelling bij Ukomst en het daarop volgende gesprek “voelde als een warm bad”.

De aandacht voor de persoon en mijn toekomstperspectief maakte dat het een oprecht en leuk gesprek werd: gewend zijnde aan een grote organisatie komt Ukomst meer over als familie, zijn de lijntjes kort en is alles bespreekbaar.

Voor nu werk ik bij EZ maar de toekomst is verzekerd met de groei die we door gaan maken: met Ukomst ga ik een zonnige tijd tegemoet.

Ronald Vermond

Ronald Vermond
Servicedesk medeweker bij EZ, DICTU

Na een aantal jaren via jaarcontracten bij diverse werkgevers te hebben gewerkt werd ik via LinkedIn benaderd door Ukomst voor een opdracht in Den Haag.

Ik ben toen het gesprek aangegaan en dit verliep heel open en informeel wat mij verbaasde. Als werkgever is Ukomst geïnteresseerd in zijn mensen maar ook in de persoon zelf.

Er wordt gekeken naar kansen en mogelijkheden zodat de wisselwerking tussen de opdrachtgever en Ukomst optimaal is, en regelmatig wordt er wat georganiseerd voor de ontspanning. Ik voelde mij direct thuis en werk nu alweer bijna 2 jaar bij Ukomst naar volle tevredenheid. Ik kan niet anders zeggen dat ik een zeer goede keuze hebt gemaakt door met Ukomst in zee te gaan. Met dank aan alle collega’s op kantoor die alles netjes verzorgen.

Leo Breuker

Leo Breuker
Fullstack Developer bij UWV

Na een paar jaar vastgezeten te hebben in oudere technologieën, kwam Ukomst mij redden!

Ik werk nu in een uitdagende functie en omgeving bij het UWV, waarbij ik in aanraking kom met allerlei moderne systemen.

Het geeft mij rust dat als er een gebied is waarop ik kennis tekort kom, Ukomst mij faciliteert in de benodigde trainingen.

Wat mij vooral opvalt bij Ukomst is dat je wordt behandeld als mens in plaats van als bedrijfsmiddel.

Guy Rutten

Guy Rutten
Business Analist Informatiemanagement bij Logius

Deze mensen nemen de telefoon op, vragen wat je nodig hebt, helpen wanneer het nodig is en zijn duidelijk over wat ze doen.

Via een collega kwam ik bij Ukomst uit, bij het zoeken naar een nieuwe broker en van haar opmerking was niks gelogen. Dit is in mijn ervaring een aantal weken later ook echt hoe het werkt en dat is erg verfrissend! Ik ben blij met mijn broker en kijk uit naar een mooie, langdurige samenwerking!

PMO Partner
Partnerleverancier

Met Ukomst is het heel prettig zaken doen en samenwerken. Voor Logius zijn wij partner van Ukomst en hebben samen hier al 5 PMO’ers ingezet.

Samenwerken met Ukomst betekent voor ons: snel schakelen, transparantie, plezierige en professionele gesprekken, samen zoeken naar oplossingen en successen vieren!

Kortom: een partij die we iedereen kunnen aanraden!

ukomst

Programmeur bij Logius

Ukomst heeft mij geholpen aan een opdracht als een programmeur bij Logius.
Tijdens dit proces waren zij behulpzaam bij alle facetten van het traject.

Zij handelden snel, transparant en voegen de daad bij het woord.

Inmiddels zijn wij alweer een halfjaar en een contractverlenging verder en de samenwerking verloopt nog steeds zeer goed.

Verhaad Jagroep

Verhaad Jagroep
Fullstack Developer bij Ministerie van Defensie

Ik ben momenteel via Ukomst ingezet bij het Ministerie van Defensie. Zelf ben ik zeer te spreken over de samenwerking.

Een duidelijke open en eerlijke communicatie, snel schakelen en afspraak is afspraak zijn zaken waarop je kunt rekenen als je met Ukomst in zee gaat.

Nadat ik Ukomst de opdracht had gegeven om voor mij een klus te zoeken kon ik vrij snel aan de slag. En niet onbelangrijk: tegen een leuk tarief!

Ik ben dan ook zeer tevreden over onze samenwerking!

Jeroen Albers

Jeroen Albers
DIGEX, Leverancier en RTO bij Logius

Momenteel hebben wij diverse consultants bij klanten zitten via Ukomst. Naast het fijne en snelle contact, hebben wij in de loop der jaren een flexibele samenwerking opgebouwd.

In tegenstelling tot andere detacheerders communiceert Ukomst open en eerlijk met een hoog gunningsgehalte.

Ik ben zeer tevreden over de samenwerking en de kroketten op vrijdag smaken naar meer!

Profielfoto Kai Hoa-Ng

Kai Hoa-Ng
PHP-developer bij Freelance.nl

Persoonlijk en gedreven, dat is hoe ik Ukomst zou beschrijven.

Als een professional, zoek ik een detacheerder die mij niet alleen puur zakelijk benadert. Doordat Ukomst als detacheerder niet te groot is, is er volop ruimte voor een persoonlijke benadering, men kijkt echt wat bij je past en hoe je als professional kan blijven groeien.

Door deze meerwaarde weet ik als professional zonder moeite mijn focus te behouden en heb ik daardoor altijd bij de klant een duidelijke meerwaarde kunnen geven!

Godert van Lawick

Godert van Lawick
Senior Test & QA Manager bij het Ministerie van Defensie, Koninklijke Marechaussee

Ukomst is anders.

Bij mijn eerste contact moest ik even wennen aan het informele karakter, maar al snel begreep ik dat het bij deze partij niet alleen om geld draait.

In tegendeel: Ukomst heeft duidelijke ambities, waarbij ze goed gebruik maken van kennis intern en uit hun netwerk. Met behulp van een open sociale interactie en no-nonsense mentaliteit zorgt Ukomst ervoor dat ze samen met klanten en opdrachtgevers gedegen diensten leveren.

In de afgelopen jaren ben ik mij als externe ook deel gaan voelen van hun succes en energie, en hoop dat de komende jaren ook nog te kunnen blijven doen.

Doet u mee?

Christien Booij Profielfoto

Christien Booij
UX Researcher bij Logius

Via Freelance.nl kwam ik bij Ukomst terecht op een leuke en passende opdracht als UX Researcher bij Logius. Het papierwerk rondom een klus is natuurlijk altijd gedoe, maar het ging vlug en ze waren erg behulpzaam.

Het contact met Ukomst is informeel. Als er iets is, zijn ze snel en makkelijk bereikbaar.

Ze zijn open over de fees en de marges. Belangrijk punt.

De opdracht waar ze mij voor hebben voorgedragen is overigens zo passend dat ik binnenkort ga overstappen naar de opdrachtgever. Ook daarin was Ukomst heel positief.

Wouter van de Veen, RM bmi-cmc
Interim manager en hoger management Coach bij Gemeente Schiedam

In de afgelopen jaren mocht ik via Ukomst interessante opdrachten uitvoeren op directie- en programmaniveau.

Hierin hebben zij getoond dat zij hun beloftes nakomen en bereid zijn tot extra stappen wanneer nodig.

Ook wanneer ik behoefte zag aan nadere fte ondersteuning werd hier accuraat op geacteerd.

De transparantie van Ukomst is een welkome aanvulling op de relatie.
Mijn contact Kilian van der Endt heeft hier zeker aan bijgedragen.

Theo Geelen

Theo Geelen
Agile Coach bij Provincie Zuid-Holland

Deze club enthousiaste mensen hebben een heldere blik op de dingen. De transparantie, de openheid in tarieven en marges spreken mij zeer aan.

Het is daarnaast erg fijn om een Single Point of Contact te hebben. Het verlaagt de drempel om contact op te nemen en mee te denken in het proces.

Het organiseren van diverse kennismakingsbijeenkomsten vind ik zeer te waarderen. Men is blijkbaar niet alleen geinteresseerd als ze direct iets aan je hebben, maar is ook gericht op de langere termijn. Het zijn zeker geen cv-schuivers.

Jurjen Andries

Jurjen Andries
Java Developer bij TenneT

Vrijwel meteen nadat ik op LinkedIn te kennen had gegeven open te staan voor een andere opdracht werd ik door Ukomst benaderd.

Het verschil met een aantal andere partijen hierbij was dat er meteen sprake was van een specifieke opdracht.

Er wordt lekker direct en informeel gecommuniceerd en ook de feestjes zijn helemaal prima!

Inmiddels ben ik dan ook voor de derde maal voorzien van een opdracht via Ukomst!

Mike Godlieb

Mike Godlieb
Technical support bij BNNVARA

Dit is nu uit mijn hoofd de derde grote klus voor Ukomst in ongeveer vijf jaar tijd. Dit alles naar volle tevredenheid.

Waarom Ukomst? Als ZZP’er hoef ik mij geen seconde druk te maken over een vervolgklus als mijn tijd bij een bedrijf erop zit.

Dat vind ik een heel sterke workflow, die best uniek is voor een detacheringsbureau.

Rob en Jerry (2)

Rob van der Knaap & Jerry Hendriks
Senior adviseurs werkgeversdiensten bij UWV Haaglanden

Het WerkgeversServicepunt van UWV Werkbedrijf Den Haag werkt al meer dan 5 jaar intensief samen met Ukomst. Waarom? Laagdrempelig, een sociaal hart en jezelf niet al te serieus nemen.

Waar Ukomst wel heel serieus in is, is hun opdrachtgevers helpen bij het vinden van de juiste kandidaten voor hun vacatures. Altijd vaste gast bij de ICT intakes, alle tijd nemen voor de kandidaten en steeds op zoek naar de duurzame match voor kandidaat en opdrachtgever.

Meerdere ICT professionals vonden bij en via Ukomst al een nieuwe baan!

Ukomst is voor ons een vertrouwde partner!

Jorden van Helvoort

Jorden van Helvoort
Projectmanager bij TenneT

Ukomst heeft mij actief bemiddeld toen ik beschikbaar kwam voor een nieuwe opdracht. In plaats van zoeken naar de juiste zelfstandige op basis van een beschikbare positie, hebben zij juist een positie en bedrijf gezocht passend bij mij.

Dankzij Ukomst heb ik drie jaar met veel plezier voor TenneT als project manager gewerkt.
Ukomst heeft vanaf het begin volledige openheid gegeven over de te volgen procedure en hun commissie, die bijzonder schappelijk was.

Ook na de opdracht hebben we regelmatig contact gehouden en we gaan absoluut weer zaken doen in de toekomst.
Ik kan Ukomst warm aanbevelen.

cap

Casper de Groot
Frontend developer bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken

Sinds 2015 heb ik al bij diverse leuke bedrijven mogen spelen als frontend developer.

Ukomst weet steeds interessante en diverse klussen voor me te vinden, waardoor ik steeds de kans krijg om nieuwe dingen te leren, en ik nog geen dag heb hoeven werken.

Hoe lekker is dat, om te mogen spelen met wat je leuk vindt, en de klant nog blij maakt ook!

Richard Bremer

Richard Bremer
Functioneel beheerder bij Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)

Waarom ik voor Ukomst werk? Simpel. Dit is een werkgever met aandacht voor de mens. Ik voel me hier geen nummertje of één in de massa, maar een individu. Ik ken iedereen op kantoor en zij kennen mij.

De recruiters en field manager houden rekening met mijn wensen qua opdrachten en cursussen.

Ik voel me gezien en gehoord. En werk momenteel bij opdrachtgever RVO op een supergaaf project!

Mijn conclusie: Ukomst is mijn werkthuis, waar ik nog lang wil blijven.

Aat Boot
Servicedeskmedewerker bij het Ministerie van Justitie en Veiligheid

Bijna 2 jaar via Ukomst werkzaam geweest bij het Ministerie voor Justitie en Veiligheid. Leuke tijd gehad, niet in de laatste plaats door de ondersteuning en de prettige samenwerking met de Ukomst collega’s op kantoor.

Alles netjes op tijd geregeld, leuke spontane extraatjes, helaas door de Corona geen feestjes dit jaar maar dat komt vast wel weer.

Dank aan Kilian, Jo-An en alle andere medewerkers bij Ukomst.

Back To Top